DEWALT

Λάμες για Σπαθόσεγα ΣΕΤ 6Τεμάχια Extreme Dewalt

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: DT2440L
29.90 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 100€ και εώς 8 κιλά σε όλη την Ελλάδα
Αποστολές με ΕΛΤΑ Courier. Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σετ λεπίδων σπαθόσεγας DEWALT DT2440L 2X Life περιέχει ένα μείγμα τύπων λεπίδων για ένα ευρύ φάσμα εργασιών κοπής. Διμεταλλική κατασκευή; συνδυάζοντας ένα σώμα HCS με δόντια HSS. Με βελτιστοποιημένη γεωμετρία δοντιών για γρήγορη αποτελεσματική κοπή με αυξημένη περιεκτικότητα σε κοβάλτιο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κοπής. Η ανθεκτική στη θερμότητα επίστρωση ToughCoat αποτρέπει τη συσσώρευση θερμότητας για μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της λεπίδας.

Οι ξύλινες λεπίδες έχουν μύτη Plunge Point που τρυπάει το ξύλο και αφαιρεί περισσότερο υλικό, για γρήγορη και ακριβή κοπή σε εφαρμογές ξύλου.

Οι μεταλλικές λεπίδες έχουν βελτιστοποιημένο σχεδιασμό δοντιών με μεταβλητή γεωμετρία δοντιού 14/18 tpi μειώνει το σπάσιμο των δοντιών σε σκληρά μέταλλα για εξαιρετική αντοχή ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Παρέχεται σε μια άνετη, επαναχρησιμοποιήσιμη θήκη αποθήκευσης που προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει στο μήκος της λεπίδας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα DEWALT
Κατηγορία ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Υποκατηγορία 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Υποκατηγορία 2 Σέγες
Προσφορές
espa